Gietvloer Amsterdam

Beton in je slaapkamer

Door de populaire industriële look is beton in je interieur tegenwoordig zeer gewild. Denk hierbij aan accessoires van dit materiaal en een betonnen afwerking van de muur en vloer. Hierbij is er niet altijd sprake van echt beton. Je muur voorzien van deze look is ook mogelijk door bijvoorbeeld behang aan te brengen in deze look. Maar in sommige gevallen is het gebruik van echt beton noodzakelijk, bijvoorbeeld wanneer je een nieuwe vloer wilt storten in je slaapkamer. 

Een stabiele ondergrond 

Beton is heeft dus niet alleen een decoratieve functie, het materiaal zelf is ook behoorlijk handig. Het is stevig, slijtvast en zorgt bij een vloer voor een stabiele ondergrond. Zitten er in de huidige vloer van je slaapkamer allemaal putjes? En is het hierdoor zeer lastig om een vloer te leggen? Dan los je dit op door een nieuwe laag beton te laten storten. Neem voor het beton kopen altijd contact op met een specialist. Er zijn namelijk verschillende soorten beton verkrijgbaar. De specialist kan je precies vertellen welke jij nodig hebt voor een stabiele vloer in je slaapkamer. Daarnaast is het ook mogelijk om gelijk een gietvloer met een betonlook te laten aanbrengen. Deze vloer heeft de uitstraling van beton, maar bestaat eigenlijk uit kunsthars. Zo voelt de ondergrond ook niet koud aan. 

Stevige meubels 

Ben je een groot liefhebber van deze stijl? Dan kunnen meubelen van dit materiaal niet ontbreken in je slaapkamer. Meubelstukken die helemaal uit beton bestaan zijn natuurlijk zwaar en log, maar veel specialisten maken bijvoorbeeld stoelen en kastjes die deels uit beton bestaan. Denk hierbij aan een bijzettafel met een tafelblad van beton, of een kuipstoel met een zitting van dit materiaal. Vaak bestaat de rest van deze meubelen uit hout of metaal en dit sluit weer helemaal goed aan bij de industriële look. Gietvloer Amsterdam

Betonnen accessoires 

Wil je het geheel wat subtielere houden? Gebruik dan accessoires van beton voor je slaapkamer. Hierbij kan je echt alle kanten op. Kijk maar eens rond op het internet. Daar zal je niet alleen stevig vazen van beton vinden, maar bijvoorbeeld ook klokken, kleine krukjes, lampen en fotolijstjes. Heb je nog niets leuks kunnen vinden? Dan kan je ook zelf aan de slag met het maken van betonnen accessoires met behulp van speciale decoratie poeder.