Bed eruit, hangmat erin!

Bed eruit, hangmat erin!

Associeer jij slapen met een lekker zacht bed? En hoort een mooie hangmat bij een dagje luieren met een goed boek in de zon? Niet gek! Maar wat als we deze twee uitersten met elkaar zouden combineren? Slapen in een hangmat, iets wat je vast al eens hebt gedaan. Gaat dit voor jou ook niet samen met een ultiem ontspannen gevoel? Waarom dan niet je bed inruilen voor een veel hipper exemplaar. Steel de show en lees hieronder waarom ook jij je bed zou moeten vervangen voor een hangmat! 

Slapen als een roos

Hoewel wij niet beter weten dan dat het slapen in een bed de normaalste zaak van de wereld is, hebben veel mensen nog steeds moeite bij het inslapen. In plaats van het aanschaffen van een peperduur bed dat zich vormt naar je lichaam, kan het geen kwaad om de aanschaf van een hangmat te overwegen. Doordat een hangmat je op een natuurlijke manier ondersteunt, lig je comfortabel en doordat de hangmat langzaam heen en weer wiegt, val je sneller in slaap en is de kans groot dat je ook in slaap blijft. Doorslapen was nog nooit zo makkelijk!

Ruimtebesparend

Ben jij de trotse eigenaar van het op-een-na kleinste kamertje van het huis? Is er in jouw slaapkamer amper plek voor een bureautje naast je eenpersoonsbed en zou jij ook wel eens wat meer kastruimte willen? Verruil je bed voor een mooie hangmat en bespaar zeeën van ruimte. Die mooie kleerkast die al jaren op je verlanglijstje staat, past ineens moeiteloos in je kamer. Waar wacht je nog op! De hangmatten zijn er in alle soorten en maten en voor ieder budget. Maar als het toch als vervanging van je bed dient, kun je best een van deze luxe hangmatsets bestellen. Nog een leuke bijkomstigheid bij de aanschaf van een hangmat: het scheelt aanzienlijk in de kosten vergeleken met de aanschaf van een bed.   

Nooit meer rugpijn

Word jij ook dag in dag uit gewekt door een zeurende pijn in je rug of een stijve nek? Overweeg jij de aanschaf van een beter bed om deze pijnklachten te verhelpen? Stop nu met je zoektocht en verruil je bed voor een hangmat. Een hangmat vormt zich op een natuurlijke manier naar jouw lichaam en ondersteunt het lichaam waar nodig. Doordat een hangmat zo flexibel is en het gewicht goed verdeeld, verlicht het verschillende drukpunten. De schouders, heupen en ook de ribben worden hierbij ontlast. Zeg die vervelende pijnklachten maar gedag!